Selle roa teevad imeliseks just erikujulised ja värvilised kõrvitsad! Retsept sobib ka suvikõrvitsaga.
Kogus: 6le inimesele. Ettevalmistusaeg 30min. Küpsetusaeg: 45 min
Vaja läheb:
Valmistamine:
Prae pannil sibul klaasjaks, lisa küüslauk ja tšilli. Hauta kõik mõnusalt pehmeks. Lisa hakkliha ja sega kokku. Prae hakkliha läbi, lisa tomatikonserv, riis,pool ürtidest, sool, pipar ja pool fetast. Sega kokku ja kuumuta läbi.
Võta parajalt suur ahjuvorm ning asete sinna sisse “ilma kaanteta” kõrvitsad. (Lõika kõrvitsatel pealt 1/4 maha, uurista metalllusikaga sisust tühjaks.)
Täida tühjad kõrvitsad hakklihaseguga, lisa hakkliha ka kõrvitsate vahele ahjuvormi. Lõpetuseks vala vormi põhja veisepuljong.
Küpseta eelkuumutatud 180C ahjus ca 40 minutit (kuni kõrvitsad on poolpehmed). Kontrolli küpsust kahvliga.
Võta ahjust ning raputa peale järelejäänud värske tilli ja feta tükkidega.
Serveeri kuumalt!
Allikas: https://adventuresincooking.com/
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Veisehakklihaga täidetud kõrvitsad.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.