Põdrafileesteik

Mõnusalt suur tükk maitsvat ja mahlast põdrafileed – just täpselt see õige roog. Lisandid on üleliigsed. Rosmariini ja küüslaugu kooslus annavad lihale imelise maitse ja aroomi. Lisaks veel värskelt jahvatatud sool ja pipar. Ei muud.

Vaja läheb:

1-1,5 cm viil põdra välisfileed (1-2 viilu sööja kohta)
õli
võid
soola
pipart
rosmariini
küüslauku

Valmistamine:

Määri liha veidikese õliga. Kuumuta pann või grillpann õli ja võiga väga kuumaks, lisa pannile paar rosmariinioksa ja küüslauguküünt. Oleneb, kui tugevat rosmariini ja küüslaugu maitsest lihale soovid. Aseta kuumale pannile lihaviilud ja pruunista neid aeg-ajalt keerates ja vedelikuga kastes u 5 min, kuni sobiva küpsusastmeni.

Maitsesta värskelt jahvatatud soola ja pipraga. Lase enne serveerimist 5-10 min seista.

Tagasiside

Review Põdrafileesteik.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.