Juustune veise küljesteigi rull

Põnev ja maitsev täidisega küljesteik on sobilik nii pidulauale kui tavapäraseks õhtusöögiks pereringis.  Täidise valmistamisel võid katsetada erinevaid juustusi ja ürte.

Vaja läheb 1 rulli tegemiseks:

600g rohumaaveise küljesteik
100g riivjuustu
peotäis värsket peterselli
1 sidruni riivitud koor
Musta pipart
jupp lihasidumisnööri

Vamistamine:

Võta steik külmkapist vähemalt 30min enne toasooja.

Laota steik lauale ja lisa veidi soola-pipart ning raputa peale juust (juust on ka soolane -ära üle soola), sidrunikoor ja petersell.  Rulli kokku ja seo nööriga kinni.
Grilli rulli kaane all mõlemalt poolt ca 10 min. Kui kasutad tavalist praeahju, siis eelkuumuta ahi 180 kraadini, pruunista eelnevalt pannil ning aseta praeahju. Küpseta rulli ahjus ca 20 minutit, kuni liha on pealt kenasti pruunikas.

Serveeri köögviljade või kartulipudruga.

 

Tagasiside

Review Juustune veise küljesteigi rull.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.