Põnev ja maitsev täidisega küljesteik on sobilik nii pidulauale kui tavapäraseks õhtusöögiks pereringis. Täidise valmistamisel võid katsetada erinevaid juustusi ja ürte.
Vaja läheb 1 rulli tegemiseks:
600g rohumaaveise küljesteik
100g riivjuustu
peotäis värsket peterselli
1 sidruni riivitud koor
Musta pipart
jupp lihasidumisnööri
Vamistamine:
Võta steik külmkapist vähemalt 30min enne toasooja.
Laota steik lauale ja lisa veidi soola-pipart ning raputa peale juust (juust on ka soolane -ära üle soola), sidrunikoor ja petersell. Rulli kokku ja seo nööriga kinni.
Grilli rulli kaane all mõlemalt poolt ca 10 min. Kui kasutad tavalist praeahju, siis eelkuumuta ahi 180 kraadini, pruunista eelnevalt pannil ning aseta praeahju. Küpseta rulli ahjus ca 20 minutit, kuni liha on pealt kenasti pruunikas.
Serveeri köögviljade või kartulipudruga.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Juustune veise küljesteigi rull.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.