Tomahawk ehk kauboi steik on veise antrekoot ribikondiga, mis on 28+ päeva kuivlaagerdatud.
Enn Tobrelutsu retsepti järgi BBQ RUB annab steigila mõnusa krõbeda kooriku.
Vaja läheb:
2x 1kg Tomahawk steiki
1 spl Enn Tobrelutsu BBQ Rubi. (Vali sobiv maitse siit:)
1tl meresoola helbeid
1pl oliivõli
näpuotsaga värsket pipart
Tee nii:
Määri steigid oliivõliga kokku ja lisa ohralt RUbi.
Eelkuumuta söegrill.
Lase 1 minutit lihadel maitsestuda ning aseta kuumale grillile 2 minutit ühelt ja siis 2min teiselt küljelt grillides. Ära vahepeal liha pööra.
Aseta fooliumisse puhkama ca 7 minutiks.
Fooliumist välja võttes lõika kitsad seibid, raputa peale veidi soolahelbeid ja soovi korral värsklet jahvatatud musta pipart ja serveeri koos chimmichurriga.
Review Grillitud Tomahawk Rib-Eye steik krõbeda RUBiga.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.