Lihtne ja kiirelt valmiv toit veisesteikidest, mille valmistamine ei nõua suuri kokaoskusi!
Vaja läheb:
2x250g lihaveise steike (nt denver, esiselg, antrekoot)
2spl head oliivõli
1tl täistera sinepit
peotäis viilutatud seeni (sobivad kukeseened, shampinjonid, puravikud)
100ml rohelisi herneid
200g brokkolit
200ml veisepuljongit
soola-pipart näpuotsaga
1tl maisitärklist
Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
Prae kuumal pannil õlis 4 minutit steike ja brokkolit. Pööra brokkolitel teine külg, kuid mitte steikidel.
Aseta külmutatud herned liha ümber ja aseta kõik koos ahju ja küpseta ca 8 minutit.
Kaste: Pruunista pannil õlis seeneviilud, samal ajal sega kausis kokku puljong, sinep ja maisitärklis ning vala segu seentele, lase keema ja hauta vaiksel kuumusel kuni kaste paksenemiseni ca 1 min.
Serveeri liha ja köögivilju koos kastmega.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Lihaveise steik roheliste köögiviljadega.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.