Kauaküpsenud seakülg

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 4,5 tundi ahjus

Koostisosad
1.5 kg Sea küljetükk
2 spl Sinep 
1 spl Mesi 
2 tl Sool 
1 tl Must pipar 

KASTE:

1.5 dl Magus tšillikaste 
2 tk Laimi mahl
2 spl Hoisini kaste
0.5 dl Hele sojakaste 
Sool 
Must pipar 

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 150 kraadini. Lõika kamarasse triibud, ruudud või rombid. Sega sinep ja mesi ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning hõõru lihasse. Keera liha fooliumisse ja pane 4 tunniks ahju.

2. Sega kastme ained ja kuumuta läbi.

3. Võta liha ahjust, tee foolium pealt lahti ja soovi korral määri nüüd liha ( NB! Mitte kamar!)  kastmega.

4. Kuumuta ahi 225 kraadini. Pane liha lahtise fooliumiga ahju tagasi ja küpseta kuni kamar on krõbe, 15-20 minutit. Jälgi, et kamar ära ei kõrbeks!

5. Võta ahjust, lase 10-15 minutit seista ja lõika viiludeks.

Tagasiside

Review Kauaküpsenud seakülg.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.