Hirve sisefilee sinihallitusjuustu täidisega

Mõnusalt suus-sulav sisefilee rull on eriti maitsev värskelt korjatud oma metsa seentega:)

Retsept on 2-3le inimesele.
Valmistusaeg 30min

Vaja läheb:

500g hirve / metskitse välisfileed (sobib ka põdra sisefilee)
60g sinihallitusjuustu -purustada
1 väike sibul-peenestada
1 tl värskelt hakitud peterselli
2 spl toasooja taluvõid
0,5 tl soola
musta pipart
3/4 tl hakitud värsket rosmariini
1spl oliivõli praadimiseks
*puuvillast nööri sidumiseks

Valmistamine:

Eelsoojenda praeahi 180 kraadini.
Lõika välisfilee lapikuks ning maitsesta alt ja pealt soola, pipraga. Sega kokku pehme või, juustupuru, hakitud sibul ja petersell ning rosmariin. Aseta mass lihatüki keskele.
Rulli liha kokku ning kasuta küpsetusnööri liha kinnisidumiseks.

Kuumuta oliivõli pannil ning pruunista liha igast küljest.

Aseta pruunistatud liha eelsoojendatud ahju ning küpseta ca 15 minutit, kuni liha sisetemperatuur saavutab 135 kraadi.

Võta liha ahjust ning lase 5 minutit puhata.

Serveeri täidetud ulukifileed värskelt korjatud metsaseentega. Prae seeni õli-või segus, maitsesta soola,pipra ja meelepäraste ürtidega. Paku kõrvale õrnalt hautatud aedube.

Ulukiliha kõrvale sobib hästi ka punane vein. 

Tagasiside

Review Hirve sisefilee sinihallitusjuustu täidisega.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.