Picanha on ristluu pealt lõigatud rasvakihiga kolmnurkne tükk, mis on Brasiilia köögi lahutamatu osa. Picanhal on väga spetsiifiline maitse ning mahlasus, mille annab rasv. Picanha sobib grillimiseks terve lihasena või Brasiiliapäraselt ribadena vardas.
Koostis- ja maitseained:
Võta liha ette ning eemalda kelmed. Lõika umbes 3 näpu laiused lõigud, kiuga diagonaalis.
Lõigud keera rasva poolega vardasse ning puista paksult üle meresoolaga.
Aseta vardad tule kohale, umbes 10-15 sentimeetrit kõrgusele kuumusest.
Lase umbes 10 minutit küpseda, pidevalt keerates, kuni on mõnusalt pruuni värvi. Seejärel raputa sool maha ning lõika otsast esimesed viilud.
Pane uuesti grillile ning kui tundub, et taas on sobivalt küps lõika uued viilud.
Serveeri koos Chimichurriga!
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Brasiiliapärane grillitud Picanha.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.