Chimichurri

Chimichurrit serveeritakse Argentiinas iga lihatüki juurde, on see siis steik, röstbiif või grillitud ribi.

Koostis- ja maitseained:

  • 125 ml oliiviõli
  • 2 tl sidrunimahla
  • 75 ml värsket hakitud peterselli
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 väiksemat sibulat, hakkida peeneks
  • 1 tl hakitud basiilikut, tüümiani või punet (või ka nende 3 segu)
  • soola ja pipart maitse järgi

Sega koostisosad kaussi kokku ja lase enne serveerimist 2 tundi jahedas seista.

Tagasiside

Review Chimichurri.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.