Kogus: 4 inimesele
Vaja läheb:
350 g Liivimaa Lihaveise hakkliha
1 sibul hakituna ½ värske kapsa pead tükeldatuna
2 suuremat porgandit tükeldatuna
3 kartulit tükeldatuna
1 l FoodStudio veisepuljongit või valmista puljong ise maitseroheline omal valikul
õli praadimiseks
sool, pipar
Valmistamine:
Supi valmistamiseks prae alustuseks hakkliha. Selleks kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ja prae sibulat mõned minutid. Lisa hakkliha ja prae see pannil läbi, kuni liha värv on muutunud. Praadimise ajal töötle liha pannil väiksemateks tükkideks. Tõsta pliidilt ära. Kuumuta supipoti põhjas veidi õli ja kuumuta õli sees tükeldatud porgandit. Õlis kuumutamine aitab porgandis sisalduvat beetakaroteeni paremini omistada ja lisaks annab see supile ilusa värvi. Lisa potti tükeldatud kapsas ja kartul, kalla peale puljong ja lase keema tõusta. Puljongina kasuta FoodStudio valmis puljongit või siis võta puljongitegu ise ette!
Keeda vaiksel tulel umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa supi sisse hakkliha, sega läbi ja maitsesta kogu supp soola ja pipraga.
Serveerides kaunista maitserohelisega, soovi korral lisa hapukoort.
Head isu!
Retsepti autor: Helgor Markov/ “Mahe rohumaaveis” Liivimaa Lihaveise kokaraamat
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Hakklihasupp veisepuljongiga.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.