Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
20 minutit + 4,5 tundi ahjus
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 150 kraadini. Lõika kamarasse triibud, ruudud või rombid. Sega sinep ja mesi ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning hõõru lihasse. Keera liha fooliumisse ja pane 4 tunniks ahju.
2. Sega kastme ained ja kuumuta läbi.
3. Võta liha ahjust, tee foolium pealt lahti ja soovi korral määri nüüd liha ( NB! Mitte kamar!) kastmega.
4. Kuumuta ahi 225 kraadini. Pane liha lahtise fooliumiga ahju tagasi ja küpseta kuni kamar on krõbe, 15-20 minutit. Jälgi, et kamar ära ei kõrbeks!
5. Võta ahjust, lase 10-15 minutit seista ja lõika viiludeks.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Kauaküpsenud seakülg.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.