NIPP! Tee toitu hea tujuga -kasvõi laula, ja toit saab parem!
Kogus: 4 inimesele / valmistusaeg: 1 tund
Veiselihapallid:
300 g veise sisetükk
100 g bešamellkastet
20 g pärlsibulat
10 g ingverit
sool, pipar
Paneering:
jahu
muna
Panko riivsai
Bešamellkaste:
või
piim
jahu
šalottsibul
tüümian
muskaatpähkel (värskelt
riivitult)
Lisandid:
praetud kukeseened
kaunistuseks karulauk
dipikaste
Valmista bešamellkaste. Kõigepealt sulata potis või, seejärel prae šalottsibulat vähese tüümianiga. Lisa jahu ja passeeri see ehk pruunista, vala peale piim ja sega. Maitsesta kaste soola, pipra ja muskaatpähkliga. Haki liha ja sibul noaga peeneks, sega sisse bešamellkaste, riivitud ingver ja maitsesta soola-pipraga. Veereta segu käte vahel pallikesteks ja pane 10 minutiks sügavkülma tahenema. Seejärel veereta pallid jahust, munast ja riivsaiast läbi ning prae rohkes õlis kuldse värvini.
Serveeri koos praetud kukeseente ja dipikastmega, kaunista karulauguga.
Head isu!
Retsepti autor: Dmitri Haljukov /Liivimaa Lihaveise retseptiraamat
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Krõbedad veiselihapallid kukeseente ja karulauguga.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.