Küüliku raguu on tõeline pidupäevaroog, mis sobib ideaalselt näiteks Lihavõttepüha lauale perega nautimiseks. Eriti maitsev on see toit just siis, kui kasutada värsket munapastat.
Pruunista terve küülik pannil õlis mõlemalt poolt, aseta kõrvale. Lisa pannile köögiviljad ning pruunista õrnal tulel ca 10 min, viimasena lisa küüslauk, rosmariin ja tomatiketšup, lisa vein ja veisepuljong ning kuumuta veel ca 2 min. Aseta küülik pannile juurde ning pane pann eelkuumutatud 165C ahju ca 1 tunniks küpsema.
Võta pann ahjust välja ja tõsta küülik suurele lõikelauale. Eemalda kahe kahvli abil liha ja ettevaatlikult puhasta liha kõikidest kontidest.
Valmista pasta ning lisa ca 100ml pasta vedelikku kastmesse, sega hoolikalt, lisa ka küülikuliha raguusse.
Kastme valmistamine:
Kastmepõhi on ahjust võetuna praktiliselt valmis. Lisada veel kohvikoor ja 100ml pasta vett ning lasta hetkeks pliidil keema.
Aseta küülikuliha raguusse ja serveeri koos pastaga.
Kõrvale sobib jahe valge vein.
Täname tagasiside eest. Täiustame kindlasti retsepti vastavalt Teie tähelepanekutele.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Retsept on poolik, ei ole ahju temperatuuri ja ülejäänud koostisained mida pole hiljem valmistamise juurde lisatud, kuhu ja millal need siis pannakse ?