Vaja läheb:
4 paksu talle kaelaliha tükki
Jahu paneerimiseks
Hea oliivõli
3 mugulsibulat, lõigatud sektoriteks
2-3 suurt pastinaaki, lõigatud tükkideks
6 suurt küüslauguküünt, lõigatud pooleks
soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
6-8 värsket rosmariini oksa
6-8 väikest kartulit, poolitada
Valmistamine:
Eekuumuta ahi 170C kraadile.
Kergelt paneeri lambatükke jahus ning pruunista kuumal pannil oliivõli sees. Tõsta kõrvale. Aseta samale pannile sibul, pastinaak ja küüslauk ning pruunista 2-3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja rosmariiniga.
Lisa lambatükid uuesti pannile, sega köögiviljadega ning suru nende vahele poolikud kartulid. Maitsesta ohtra pipra ja veidise soolaga. Lisa niipalju vett, et liha oleks napilt vee all.
Lõika pärgamendist potisuurune rõngas ja aseta see kaane alla lihale peale. Aseta kindlasti potile peale kaas.
Küpseta ahjus umbes 1 tund või kuni liha on küps.
Head isu!
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Lambakaela hotpot.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.