Lambakaela hotpot

Vaja läheb:
4 paksu talle kaelaliha tükki
Jahu paneerimiseks
Hea oliivõli
3 mugulsibulat, lõigatud sektoriteks
2-3 suurt pastinaaki, lõigatud tükkideks
6 suurt küüslauguküünt, lõigatud pooleks
soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
6-8 värsket rosmariini oksa
6-8 väikest kartulit, poolitada

Valmistamine:

Eekuumuta ahi 170C kraadile.

Kergelt paneeri lambatükke jahus ning pruunista kuumal pannil oliivõli sees. Tõsta kõrvale. Aseta samale pannile sibul, pastinaak ja küüslauk ning pruunista 2-3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja rosmariiniga.

Lisa lambatükid uuesti pannile, sega köögiviljadega ning suru nende vahele poolikud kartulid. Maitsesta ohtra pipra ja veidise soolaga. Lisa niipalju vett, et liha oleks  napilt vee all.
Lõika pärgamendist potisuurune rõngas ja aseta see kaane alla lihale peale. Aseta kindlasti potile peale kaas.

Küpseta ahjus umbes 1 tund või kuni liha on küps.

Head isu!

Tagasiside

Review Lambakaela hotpot.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.