Mahlased Picanha pannisteigid

Picanha sobib grillimiseks või ka praadimiseks terve lihasena või Brasiiliapäraselt ribadena vardas.
See retsept on neile, kes grillida ei saa, kuid soovivad seda imemaitsvat steiki siiski valmistada kodus.
Retsept on tehtud eeldusega, et tunda oleks võimalikult palju Picanhale omast tugevat “liha” maitset.

Vaja läheb:

2kg Picanha lihas
Soola, pipart.
2spl võid
2 oksa rosmariini

Kastmeks Chimichurrit: vaata retsepti siit>>

Valmistamine:

Võta 1 tund enne küpsetamist Picanha toasooja seisma. Määri soola ja värskel jahvatatud musta pipraga sisse, lase maitsestuda.

Pane teflon (non stick)pann tulele ja kuumuta suitsemiseni. Aseta Picanha terve tükk korraga rasvase poolega allapoole pannile ja lase pruunistuda, kuni näed, et rasv hakkab sulama. Umbes 2-3 minutit. Pruunist ka küljed ja teine pool lihasest.

Lisa pannile taluvõi ja rosmariinioks ning kata liha selle seguga, et maitse imenduks terve tüki peale. Vähenda kuumust ja prae veel mõlemalt poolt kuni liha saavutab sulle sobiva küpsusastme (umbes 3min mõlemalt poolt).

Tõsta liha lõikelauale, nirista peale maitserasv ning kata 10 minutiks fooliumiga. Lase lihal rahuneda.

Serveerimisel kata liha Chimichurri kastmega ja lõika ca 1,5cm paksused viilud.

Head nautimist!

 

 

Tagasiside

Review Mahlased Picanha pannisteigid.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.