poole sidruni mahl
paar oksa tüümiani
1/2 dl oliiviõli
soola
pipart
2-3 küünt küüslauku
mett
Musta küüslaugu aioli
3-4 musta küüslaugu küünt
1 muna
2 dl mahedamaitselist õli
Valmistamine:
1. Sega marinaadi ained omavahel. Pigista kaussi esmalt sidrunist mahl ja nopi tüümianilehed varre küljest. Kalla peene joana juurde oliiviõli ja sega ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga. Vajadusel lisa pisut mett.
2. Pane steigid kaussi ja kalla marinaad peale, sega kätega kõik ühtlaseks. Lase lihal marinaadis tõmmata paar tundi kuni üle öö. Külmkappi võib liha jätta marinaadi kuni paariks päevaks
3. Aioli jaoks pane puhastatud küüslauguküüned, muna ja oliiviõli purki ja surista saumikseriga ühtlaseks kreemjaks kastmeks. Kui kaste tundub vedel lisa õli.
4. Küpseta kuumadel sütel või malmpannil mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Paku koos aioliga.
Review Rohumaaveise esiselg musta küüslaugu aioliga.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.