Vaja läheb:
2 veise toruluud (üdikont)
1 sl oliiviõli
2 hakitud küüslauguküünt
1 sl riivitud sidrunikoort
2 sl külmpressitud oliiviõli
4 sl panko riivsaia
1 sl hakitud värsket peterselli
soola ja musta pipart
Valmistamine:
Sega küüslauk, sidrunikoor ja oliiviõli, lisa riivsai, petersell ja sool-pipar. Sega läbi ning tõsta igale kondiseibile. Küpseta 220-kraadises ahjus 10-20 minutit, kuni üdi võdiseb, aga veel ära ei sula ja gremolata-kate on kenasti krõbekuldne. (Küpsetamisaeg sõltub kontide suurusest, väiksematel piisab 10 minutist).
Serveeri kuuma krõbeda saiaga, igale sööjale anna pikk peenike lusikas, millega luuüdi toruluu seest välja urgitseda.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Röstitud luuüdikont Gremolata.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.