See mahlane ja maitsev praad sobib valmistamiseks nii sea-, kui ka erinevate veiseliha tükkidega.
Meie soovitame kasutada retseptis Uulitsa mee-sinepiglasuuri, kuid neid komponente võib ka eraldi juurde lisada.
Valmistamine:
Maitsestage lihatükid soola ja pipraga ning laske 2 tundi maitsestuda. Võtke paksu põhjaga pann, lisage veidi õli ning kuumutage särtsumiseni. Pruunistage lihatükid mõlemalt poolt kenasti kuldseks ca 5-7min. Asetage liha kaane alla kõrvale. Alandage pannil kuumus, lisage või, sibulatükid ja vein. Laske pakseneda ca 10 min. Segage juurde 2spl sinepi-meeglasuuri. Vajadusel lisage ka maitse järgi soola. Lõpetuseks raputage peale värsket peterselli. Võite lihad asetada uuesti pannile ja kastmega üle niristada. Kuid sobib ka eraldi kastmekannuga lauale panna.
Serveerige ahjukartulite või kartulipüreega!
Head isu!
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Seakarree sinepi-meeglasuuris.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.