Retsepti autor: Restoran Mimosa peakokk Juhan Heinsalu
Antud kogustest saab valmistada 6 portsjonit.
Koostisosad:
Ravioolitaigen:
3 muna
250g nisujahu
50g maisitärklist
0,5tl oliivõli
1-2spl vett
Kaalu kõik toorained segamisnõusse. Sega korralikult läbi ja jäta külmkappi tunniks seisma.
Täidis:
2 Linnamäe Lihatööstuse sealihakonservi omas mahlas
100g mugulsibulat
10g küüslauku
15g peterselli
Juustukaste:
350g vahukoort/toidukoort/kohvikoort
400g merevaiku
60g riivitud Eesti juustu
Serveerimisel peale riivimiseks Parmesani või laabijuust (kõvajuust)
Maitsesta soolaga.
Valmistamine:
Rulli ravioolitaigen nii õhukeseks kui võimalik. Võta ümmarguse vormiga taignast ca 7-8cm läbimõõduga rõngad. Asteta 1 teelusikatäis täidist ühele taignarõngale. Jälgi, et rõnga ääred ei oleks jahused kokku vormimisel. Vajadusel puhasta pintsliga vee või munaga ääred puhtaks. Vormi ravioolid poolkuu kujuliseks, vajuta kahvliga ääred kinni. Kui ravioolid on valmis, keeda ravioole seni kuni need on tõusnud veepinnale.
Samal ajal valmista juustukaste. Lase koor keema, esimesena lisa merevaik ja sega hoolikalt läbi. Lõpus lisa juurde riivitud Eesti juust.
Serveerimine:
Pane ravioolid taldrikule, vala üle juustukastmega, riivi peale kõvajuust.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Sealiharavioolid juustukastmes.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.