Vaja läheb:
1.5 kg kaela
2 spl rasva
2 suurt porgandit
2 kollast sibulat
1 küüslauk
2 punti rohelist sibulat
600 ml puljongit
1 pudel kuiva valget veini
1 punt tüümiani
pakk munanuudleid
40 g parmesani
50 g võid
soola
pipart
Valmistamine:
Kuumuta ahi 165 kraadini.
Maitsesta liha soola ja pipraga ning lõika liha umbes 9cm medaljonideks.
Malmpotis kuumuta rasv ning pruunista medaljonid (kuni liha ei kleepu enam poti põhja).
Viiluta sibul ja porgand. Aseta koos tüümianiga liha peale. Lõika pooleks küüslauk ning aseta potipõhjale. Küpseta 5 minutit ning maitsesta veel soolaga.
Lisa vein ning lase kergelt keema. Lisa rohelise sibula valge osa, puljong ja pipraterad ning lase uuesti kergelt keema. Kata pott küpsetuspaberiga ning siis pane peale kaas.
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee
Review Sibulaga mooritud veisekael.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.