Meist
Linnamäe Lihatööstus
Liivimaa Lihaveis
Rohumaaveise kvaliteedikava
Müügikohad
Tooted
Veiseliha
Wagyu
Ulukiliha
Linnuliha
Sealiha
Lambaliha
MeatBox
Lisad
Retseptid
Blogi
Pood
Minu ostukorv
Kassa
Püsikliendile
Saada päring
Kohaletoimetamine
Müügitingimused
Logi sisse
Products search
Sisefilee medaljonid mustsõstra kastmes
Vaja läheb:
300g sisefileed (sobivad kõik uluki- ja veisesisefileed)
3 tl soola
1 tl värskelt purustatud pipart
1 tl jahvatatud muskaatpähklit
3dl värskeid või külmutatud mustsõstraid
1 spl valget suhkrut
0,75dl palsamiäädikat
0,25dl õunaäädikat
1 sidruni riivitud koor ja mahl
2-4 loorberilehte
1-2 tähtaniisi
Värsket tüümiani kaunistuseks
Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 180c.
Sega sool, pipar ja muskaatpähkel omavahel ning määri sisefilee kokku.
Aseta filee kuumale pannile ja pruunista igast küljest. Aseta pann eelkuumutatud ahju ja lase 7-10min küpseda.
Võta pann tulelt ja lase lihal enne puhata, kui lõikad medaljonideks.
Kastme valmistamiseks kuumuta potis marjad, suhkur, äädikas, sidrunikoor ja -mahl, loorber ning tähtaniis keemiseni. Lisa näpuotsaga sool.
Keeda madalal kumusel, kuni saad puulusika abil marjad panni küljepeal katki suruda. Keeda veel 5-10 minutit kastme paksenemiseni.
Aseta lihamedaljonid taldrikule ning kalla üle kuuma kastmega, garneeri värske tüümianioksaga.
Lisandiks võib pakkuda ahjukartuleid või mõnusat krõbeda koorikuga saia, millega saab kenasti ka taldrikule valgunud maitsva kastme “üles korjata”.
Vaata toodet
Tagasiside
Review Sisefilee medaljonid mustsõstra kastmes.
Arvustamiseks pead olema
sisse logitud
.
0
0
Sinu ostukorv
Your cart is empty
Return to Shop
Registreeru püsikliendiks ja
saad esimeselt ostult
-20%
Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
vähemalt -10% soodustust.
Loe lisaks
Registreeru
Sulge
Review Sisefilee medaljonid mustsõstra kastmes.
Arvustamiseks pead olema sisse logitud.