Värske salat pardiliha konserviga

Retsepti autor: Restoran Mimosa peakokk Juhan Heinsalu

Antud kogustest saab valmistada 4 portsjonit.

Vaja läheb:

2 Linnamäe Lihatööstuse pardiliha konservi

Ava konserv ja soojenda ahjus 100 kraadi juures 5minutit. Nõruta sõelal.

Keeda nõrutatud mahl koos mee, soola, sidrunimahlaga alla. Lase jahtuda, juurde lisada oliivõli. Maitsed vali enda maitse järgi.

Värske salat:
260gr frillist
120g poolitatud kirsstomateid
120g värske kurgi ribasi
120g suvikõrvitsa ribasi
80g granaatõunaseemneid
80g röstitud seemneid
2 Linnamäe Lihatööstuse pardiliha konservi

Valmistamine:

Toorained eelnevalt sooja veega pesta.
Serveerimine – salati komponendid suuremas kausis läbi segada. Segatud salati peale panna liha ja kõige peale valada kaste.

Häid maitseelamusi!

Tagasiside

Review Värske salat pardiliha konserviga.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.