Veiseribid seente, sibulate ja kakaovõiga

4 veiseribi
3 + 2 spl kakaovõid (Saad siit)
1 sibul
peotäis värsket tüümiani
3 loorberilehte (Saad siit)
400 ml musta riisiäädikat (Saad siit)
600 ml veisepuljongit (Saad siit võisiit)
1 porgand
3 küüslauguküünt
soola ja pipart (Saad siit ja siit)
5 väikest punast sibulat
15 šampinjoni
1 spl mett

Maitsesta ribid soola ja pipraga, puista üle 2spl hakitud kakaovõiga. Kuumuta ahi 160 kraadini. Prae ribid pannil mõlemalt küljelt pruuniks. Tõsta ribid ahjupotti. Lisa pannile, kus praadisid ribisid, purustatud küüslauk, viilutatud sibul ja porgand, ürdid. Puista peale 1spl kakaovõid ja prae keskmisel kuumusel mõned minutid. Vala pannile äädikas ja keeda, kuni vedeliku kogus on vähenenud. Lisa ka puljong ja keeda, kuni vedeliku kogus on 1/3 võrra vähenenud. Vala köögiviljad, ürdid ja puljong ahjuvormi ribide juurde. Kata fooliumi või kaanega ja küpseta 4 tundi, kuni liha on ülipehme.
Enne ribide valmimist keeda soolaga maitsestatud vees kooritud poolitatud sibulaid ja šampinjone mõned minutid. Kurna ja puista neile 2spl kakaovõid ning vala pannile. Prae keskmisel kuumusel ca 10 minutit, maitsesta soola, pipra ja meega. Lisa klaasitäis ribide küpsemisel tekkinud vedelikku seentele-sibulatele ja keeda madalal kuumusel 5 minutit.
Serveeri ribisid kartulite (praetud, ahjukartul või püree) ja värske salatiga.

Tagasiside

Review Veiseribid seente, sibulate ja kakaovõiga.

0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.