4,03 €
Laost otsas
Hea liha väärib parimat kastet ja FoodStudio Demi-glace’i abil saad Sina särada kastmemeistrina!
Kõige tähtsam salakomponent restorani köögis on Demi-glace. Demi-glace kastmepõhi on rikkalik, konsentreeritud veiseliha puljong, mis on prantsuse köögi lahutamatuks osaks. Lisa julgelt kas ürte, võid, koort, seeni, konjakit, punast veini, et valmistada parim kaste lihatoidu kõrvale. Valik on Sinu!
Demi-glace kastmepõhja saab kasutada pruuni kastmena või erinevate kastmete ja liharoogade valmistamiseks. Grillimisel pintselda liha Demi-glace‘ga ja voilà – grillmeistri tiitel on Sinu. Meie demi-glace’i on kokku keedetud rohumaa veise kontidest.
KOOSTISOSAD: veisepuljong (vesi, mahe rohumaa lihaveise kont 22%*, porgand, sibul, petersellijuur, šampinjon, meresool, petersell, küüslauk, tüümian, must pipar, loorber) šalottsibul, maisitärklis, šampinjon, porgand, tomatipasta (tomat), karamelliseeritud suhkur.
* kontrollitud mahepõllundusmajandusest EE-ÖKO-02
Pärast avamist säilib külmikus 3 ööpäeva.
100g tootes
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee