Laost
otsas

Demi-Glace kastmepõhi 230ml

4,03 

Laost otsas

Hea liha väärib parimat kastet ja FoodStudio Demi-glace’i abil saad Sina särada kastmemeistrina!

Kõige tähtsam salakomponent restorani köögis on Demi-glace. Demi-glace kastmepõhi on rikkalik, konsentreeritud veiseliha puljong, mis on prantsuse köögi lahutamatuks osaks. Lisa julgelt kas ürte, võid, koort, seeni, konjakit, punast veini, et valmistada parim kaste lihatoidu kõrvale. Valik on Sinu!

Demi-glace kastmepõhja saab kasutada pruuni kastmena või erinevate kastmete ja liharoogade valmistamiseks. Grillimisel pintselda liha Demi-glace‘ga ja voilà – grillmeistri tiitel on Sinu. Meie demi-glace’i on kokku keedetud rohumaa veise kontidest.

KOOSTISOSAD: veisepuljong (vesi, mahe rohumaa lihaveise kont 22%*, porgand, sibul, petersellijuur, šampinjon, meresool, petersell, küüslauk, tüümian, must pipar, loorber) šalottsibul, maisitärklis, šampinjon, porgand, tomatipasta (tomat), karamelliseeritud suhkur.
* kontrollitud mahepõllundusmajandusest EE-ÖKO-02

Pärast avamist säilib külmikus 3 ööpäeva.

100g tootes

100g tootes

Energia: 167 kJ / 40 kcal
Rasvad: 0,6 g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 0,2 g
Süsivesikud: 6 g
Sh. suhkruid: 1,4 g
Valgud: 2,8 g
Sool: 0,9 g
Realiseerimisaeg päevades: 90
Säilitustemperatuur: +2...+4°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.