24,16 €
48,81 € /kg
28 päeva kuivlaagerdunud, pakis on 2 tk a 225 g steik. Pehme ja rikkalike maitsenüanssidega Eesti mahe rohumaaveise liha.
Antrekoot on ülemaailma üks populaarsemaid tükke. Antrekoot on pehmuselt võrreldav fileedega, ent tal on rohkem rasva, mis tähendab ka rohkem maitset. Antrekoot sobib enim steigiks, nii pannil kui grillil, maitsestatud soola ja pipraga või kombineeritud mõne maitsevõiga.
Tasub teada:
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C
Parim steik valmib sütegrillil!
Soovitame lasta lihal enne küpsetamist pool tundi toatemperatuuril seista.
Kuumuta paksupõhjalisel pannil väike kogus õli ning aseta sellele lihalõik. Pann olgu kuum, kuid ei tohi suitseda.
Pruunista liha 5 minutit mõlemalt poolt. Lõpus maitsesta soola ja pipraga. Seejärel aseta liha 180 °C-ni eelkuumutatud ahju ning küpseta soovitud sisetemperatuurini (10-15min). Liha sisetemperatuuri mõõtmiseks soovitame kasutada lihatermomeetrit!
Võta liha ahjust välja ning jäta 5–10 minutiks (fooliumi alla) puhkama, et lihamahlad lõikamisel välja ei voolaks. Serveeri steik pärast praadimist kuumalt.
Kõikide steikide juurde sobib hästi meie retseptivalikus saadaval Argentiinast pärit Chimichurri.
100g tootes
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee