16,10 €
26,83 € /kg
Eestis kasvatatud mahe rohumaaveise liha.
Küljesteiki on mitmel pool kutsutud ka valeks Hanger steigiks, ehk on viimasega ka üsna sarnane. Tal on tugev veisemaitse ja jämedakoeline struktuur, tänu millele võtab ta eriti hästi omaks erinevaid marinaade. Küljesteik sobib kiireteks valmistusmeetoditeks nagu grillimine ja praadimine. Peale tervena grillimist sobib ka õhukeste viiludena grillimiseks.
Tasub teada:
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C
*Toote kaal võib erineda. Kui klient saab alla etteantud kaalu lihatüki – kanname Teile puudujääva kaalu eest raha tagasi. (loe: Müügitingimused p3.7)
100g tootes
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee