Lihaveise Picanha 2kg

51,24 
25,62  /kg

Eestis kasvatatud mahe rohumaaveise liha.

Picanha sai populaarseks 60ndatel aastatel, kui immigrantidest Ungari lihunikud tutvustasid seda Brasiilias, Volkswageni tehases odava tükina, millest teha šnitslit. Brasiillased otsustasid ristluu pealt lõigatud rasvakihiga kolmnurkse tüki panna grillile ning teha sellest Brasiilia köögi lahutamatu osa. Picanhal on väga spetsiifiline maitse ning mahlasus, mille annab rasv. Picanha sobib grillimiseks terve lihasena või Brasiiliapäraselt ribadena vardas.

Tasub teada:
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C

*Toote kaal võib veidi erineda. Kui klient saab alla etteantud kaalu lihatüki – kanname Teile puudujääva kaalu eest raha tagasi. (loe: Müügitingimused p3.7)

100g tootes

100g tootes

Energia: 477 kJ / 113 kcal
Rasvad: 3.6 g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 1.7 g
Valgud: 20.1 g
Sool: 0.2 g
Realiseerimisaeg päevades: 7...21
Säilitustemperatuur: +2...+4°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.