Laost
otsas

Wagyu lihaveise ristluu steik

7,06 
26,83  /kg

Eestis kasvatatud mahe rohumaaveise liha.
Ristluutükk ehk puusatükk on parim guljašiks ning böfstrooganoviks. Sobivad ka woki- ja pajarooga, lõikudena praadimiseks ning grillimiseks, samuti ahjupraeks.

Tasub teada:
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C

*Toote kaal võib erineda. Kui klient saab alla etteantud kaalu lihatüki – kanname Teile puudujääva kaalu eest raha tagasi. (loe: Müügitingimused p3.7)

100g tootes

100g tootes

Energia: 477 kJ / 113 kcal
Rasvad: 3.6 g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 1.7 g
Valgud: 20.1 g
Sool: 0.2 g
Realiseerimisaeg päevades: 7...21
Säilitustemperatuur: +2...+4°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.