115,17 €
71,98 € /kg
Eestis kasvatatud mahe rohumaaveise liha.
Sisefilee ise vajab väga vähe tutvustust, sest ka kõige lihavõõram inimene on kuulnud sellest looma kõige pehmemast tükist. Kõige tähtsam on sisefilee juures meeles pidada, et tegu on täiesti rasvatu tükiga, mis nõuab oskust, kuna kuivab ja üleküpseb väga kiiresti. Sisefilee moodustab veisest alla 1% ning sobib eelkõige Boeuf á la tartare’i valmistamiseks, ent ka selle roa juures ei tohiks karta teiste ja huvitavamate tükkidega katsetamist.
Tasub teada:
Veiseliha valmistamisel kasutatakse 3 küpsusastet:
Küps (well-done) – liha sisetemperatuur vähemalt +71 °C
Poolküps (medium) – liha sisetemperatuur +60…+65 °C
Pooltoores (medium rare) – liha sisetemperatuur +50…+57 °C
*Toote kaal võib erineda. Kui klient saab alla etteantud kaalu lihatüki – kanname Teile puudujääva kaalu eest raha tagasi. (loe: Müügitingimused p3.7)
100g tootes
Tel. +372 5625 7663
info@lihapood.ee
www.lihapood.ee