Röstbiif veiselihast 2kg

61,00 
30,50  /kg

Mahe rohumaaveise liha on parim valik hõrgu ja mahlase ahjuprae valmistamiseks!
Liha on juba valmis nööritud ja maitsestatud.

 

Soovitused:

*Võta liha 2 tundi enne küpsetamist külmikust välja.

*Ära eemalda nööri, see tagab ühtlase küpsemise.

*Ära liha üle küpseta, järgi täpselt juhiseid retseptis.

*Parima tulemuse saad siis, kui kasutad liha-termomeetrit!

*Pärast ahjust välja võtmist lase lihal kaetuna 15 min puhata.

Häid maitseelamusi!

*Pilt on illustreeriv

 

100g tootes

100g tootes

Energia: 477 kJ / 113 kcal kJ / kcal
Rasvad: 3.6 g g
Sh. küllastunud rasvhappeid: 1.7 g g
Valgud: 20.1 g g
Sool: 0.2 g g
Realiseerimisaeg päevades: 7...21
Säilitustemperatuur: +2...+4°C
Vaata toiteväärtusi ja säilivust
0
    0
    Sinu ostukorv
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Registreeru püsikliendiks ja
    saad esimeselt ostult

    -20%

    Püsikliendina on Sul edaspidi igalt ostult
    vähemalt -10% soodustust.